 |
• Ziemniaki puree |
 |
|
Ziemniaki puree
 |  |
Ile porcji: 1
Dodany przez: sejgo Data dodania: 2007.06.24 / 12:30:20
Wywietlenia: 1565 Przepis z kategorii: Warzywa | 60 dag ziemniaków
sól
1/2 szklanki mleka
4 łyżki umytej, posiekanej naci pietruszki lub koperku |
 |
Ziemniaki przygotować i ugotować jak w poprzednim przepisie. Do odcedzonych ziemniaków wlać gorące, świeżo przegotowane mleko, utłuc perforowanym tłuczkiem, wyłożyć na półmisek, najlepiej formując łyżką owalne porcje. Posypać drobno posiekaną zieleniną.
|
Średnia ocena przepisu: 0.00 | Poleć przepis znajomym | Wyświetlono przepis: 1565 razy MUSISZ BYĆ ZALOGOWANY JEŚLI CHCESZ GLOSOWAĆ Komentarze (0 wpisów): Brak komentarzy.
|
|
• Rodzaje potraw |
 |
|
(3) (24) (6) (14) (0) (12) (1) (7) (10) (23) (14) (1) (14) (0) (17) (31) (10) (0) (17) (0) (12) (0) (0) |
|
• Losowy przepis |
 |
|
|
• Kuchnie |
 |
|
(0) (5) (0) (0) (10) (0) (1) (0) (1) (12) (0) (0) (0) (0) (0) (33) (7) (8) (0) (0) (4) (0) (0) (0) (0) (0) (0) (0) (1) (0) (0) (0) (0) (0) (1) (0) (0) (3) (1) (0) (11) |
|
• Polecamy strony |
 |
|
|
|
|